6. DJEČJI FESTIVAL |10.-13.10.2019.|

14. Lis 2019.
5 987 Pregleda

Protekli vikend mnogi nazivaju najveselijim obiteljskim vikendom u godini zahvaljujući CineStaru i šestom po redu Dječjem festivalu koji se istovremeno održavao u svim CineStar kinima u regiji. Dječji festival slavi dječji film te razvija ljubav djece prema filmu. Najveća zvijezda Dječjeg festivala bila je Maja Šuput koja je u CineStaru Novi Zagreb (Avenue mall) predstavila svoj prvi dječji album pod nazivom „Što je to ljubav’’.
Nakon Maje nešto malo stariju djecu zabavljao je najpopularniji regionalni HRexr - DexRock, za čiji se show u Zagrebu, ali i u Split u CineStaru 4DX Mall of Split danima prije tražila ulaznica više. Dječji festival obilježilo je još puno dječjih atrakcija, koje uključuju face painting za djecu, kreativno-likovne radionice, LEGO radionice, modeliranje kinetičkim pijeskom te druženje s maskotama. A najmlađe su dodatno obradovali i partneri Dječjeg festivala Jana, Chupa Chups, PEZ i Margo.
PRATITE NAS NA: goo.gl/tHnLWf
► FACEBOOK: goo.gl/KPduYf
► INSTAGRAM: goo.gl/5GcBu4
CineStar- najveći i najmoderniji kinoprikazivač u regiji
CineStar grupa u regiji ubraja 22 CineStar multipleks kina, 138 kino dvorane s preko 21.500 sjedala, što s očekivanih gotovo 4,5 milijuna posjetitelja godišnje čini CineStar najvećim i najuspješnijim kinoprikazivačem u regiji.
Osim toga, među najbolje svjetske kino operatere svrstava ga i opremljenost dvorana najsuvremenijim tehnologijama u skladu s posljednjim svjetskim trendovima i standardima te činjenica da je CineStar ekskluzivno publici ponudio najsuperiornije kino-formate IMAX i 4DX te je u svoja kina uveo digitalnu 3D tehnologiju, eXtreme dvorane, Auro 11.1 3D zvuk, 4K tehnologiju.
Multipleksi CineStar potpuno su digitalizirana kina.
Kaptol Boutique Cinema je i prvo kino u regiji u potpunosti opremljeno laserskim projektorima tvrtke Barco - vodeće tvrtke u tom segmentu.

Komentari
  • Maja vrtirepka !!!

    Armando ForettiArmando ForettiPrije godine
HRex